A banda d’una feina per un client que ens va fer signar un contracte de confidencialitat (t’hauríem de matar si et diguéssim qui és), d’un grapat d’encàrrecs que no s’han consumat i de projectes de llarga volada que encara no et podem anunciar, aquestes són les feines que hem fet Contents Editors durant el 2013:

Aparentment Disseny: redacció de materials de comunicació diversos (descripció de l’empresa, correspondència…). www.aparentment.com

Balcanes: articles “Albania, ¿la blanca o la montañosa?”, “La balcanización del pop”, “Rumanía, los gitanos y el romero” i “El fin de una era: ‘El estandarte’ de Alexander Lernet-Holenia” per a la revista en línia d’actualitat, cultura i viatges dels Balcans (http://revistabalcanes.com/author/llorencroviras).

Baricentro: textos del web del centre comercial vallesà. www.baricentro.es

Cal Madu: idea i copy d’un cartell promocional del restaurant (“Keep Cal Madu i bon pernil”, www.pinterest.com/pin/530298924844791237/).

Clubs DiR: direcció de les publicacions D La Revista del DiR i Triatló Barcelona by DiR.

Cutoff: textos del web de la botiga d’articles de producció i so per a músics i discjòqueis (www.cutoff.es).

d-company: textos del web d’aquesta empresa de disseny i producció d’esdeveniments (www.dcompany.com, en construcció).

Delirium Advertising: textos del web de l’agència de publicitat i comunicació (www.delirium.es).

Descobrir Catalunya: article “Arbres amunt!” per a la revista núm. 190, gener 2014 (www.descobrir.cat).

DJ Mag: “Sentirse uno con el cosmos”, article d’opinió per al núm. 32 de la revista, setembre 2013 (http://issuu.com/djmages/docs/djmag032).

Exclusive Magazine: redacció i edició de la revista trimestral de l’Agencia de Viajes i el Club de Vinos d’El Corte Inglés (www.exmag.es).

Grup Catalana Occident: dossier corporatiu, brand bookbrand vídeo, correcció del manual d’identitat, article sobre el redisseny de marca per a la revista Exclusiva (“Una marca que mira al futuro”) i sobre el nou logotip de la Fundació Jesús Serra per a La Revista FJS (“Unión, colaboración y retorno”). (www.grupocatalanaoccidente.com, web en construcció).

Grupo Tragaluz: entrevistes i articles de tema gastronòmic i cultural per al web de l’empresa (http://grupotragaluz.com).

Institut de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona (InCom-UAB): correcció i traducció de l’Informe de la comunicació a Catalunya 2011–2012 (http://incom.uab.cat).

Matadepera, veus i mirades: text sobre el Mas Sallés per al llibre d’aquarel·les de Robert Cabeza (Lunwerg – Ajuntament de Matadepera, 2013, https://contentseditors.wordpress.com/2013/09/18/matadepera-veus-i-mirades)

Microblau Colt: dossier “La solució integral de serveis gestionats al núvol, connectivitat i veu per a l’empresa” i gestió de les xarxes socials (http://twitter.com/microblaunet).

PrevenControl: curs per als treballadors sobre com escriure i gestionar un blog, i entrada “Cómo comunicar una prohibición de manera efectiva” al blog corporatiu PrevenBlog (http://prevenblog.com/como-comunicar-una-prohibicion-de-manera-efectiva), a més de redacció i correcció d’altres materials.

Rockdelux: col·laboració mensual consistent en ressenyes de discos, cròniques de concerts i entrevistes a artistes a la revista de música www.rockdelux.com.

Salero, restaurant espanyol de Dubai (Emirats Àrabs Units): textos per a les tovalles individuals sobre tapes, toreros, bailaoras, ferros de marcar bestiar i el sol y sombra (www.kempinski.com/en/dubai/mall-of-the-emirates/dining/restaurants/salero-tapas-bodega).

Serafí indústria gràfica publicitària: textos per a la promoció nadalenca (un projecte crossmedia: en línia i fora de línia, www.serafi.net).

Serunión: reelaboració dels dossiers comercials d’aquesta companyia de servei de menjadors per a empreses, escoles i hospitals (www.serunion.es).

Gràcies als que ho heu fet possible! Ara ens toca descansar a tots plegats. Ens agafem uns dies de festa i esperem que vosaltres també pugueu fer-ho. Bon Nadal i feliç 2014!