A Contents Editors hem començat el nou curs amb la sensació que ens costava arrencar. Que hem deixat allargar l’estiu tant com hem pogut i que ens hem posat a treballar amb parsimònia, conscients que l’any és molt llarg i que ja ens vagarà. Però ens va arribar un butlletí d’Issuu encapçalat per aquestes imatges…

contents_editors_a_issuu_setembre_2013
…i ens vam adonar que en realitat aquesta rentrée està sent molt productiva. I en fer un repàs de la feina feta encara ens hem quedat encara més sorpresos. A banda de treballs en curs, que també n’hi ha, s’ha publicat:

Informe de la comunicació a Catalunya 2011–2012. L’obra es va presentar al final de juliol i ara se’n comença a fer difusió. Acabem de traduir al castellà les conclusions i esperem que això n’augmentarà encara la ressonància.

Article d’opinió a la revista DJ Mag de setembre, Sentirse uno con el cosmos (pàgina 92), en el qual plantejo que la característica diferencial de la música electrònica no és la manera com es produeix, sinó la manera com es viu.

Direcció de La Revista del DiR de setembre, que dedica la portada a la cuinera Carme Ruscalleda i inclou peces sobre el coaching esportiu, Manju Jois i la marató de Berlín.

Edició del número de tardor d’Exclusive Magazine, publicació d’estil de vida destinada als socis de l’agència de viatges i del club de vins d’El Corte Inglés. Entre altres temes, recomanem deu parcs nacionals del món i conversem amb l’emprenedor Xavier Verdaguer, el fotògraf Pedro Madueño i el director d’Espanya de Metges Sense Fronteres, José Antonio Bastos.

Textos per a la revista Rockdelux de setembre: entrevista amb Sean Nicholas Savage, crònica dels concerts de Holy Other i Wild Belle + Sinkane + Scott & Charlene’s Wedding, i crítiques dels discos de William Basinski, The Haxan Cloak i ZZ Top.

Redacció d’un article per a la nova revista en línia Balcanes, que vol donar a conèixer aquesta regió d’Europa a través de la visió dels que hi viuen, treballen, viatgen, llegeixen o s’hi interessen (nosaltres estem als tres darrers grups). La nostra primera aportació ha estat una consideració sobre l’etimologia d’Albània i el seu possible nexe amb alguns pobles del Pirineu.

Redacció d’un text sobre el Mas Sallés per al llibre Matadepera, veus i mirades, amb aquarel·les i il·lustracions de Robert Cabeza, que s’edita amb motiu de la celebració del mil·lenari del poble. També hi col·laboren, entre d’altres, Pere Mas, Vicenç Villatoro i Jaume Cabré.

Déu n’hi do, oi? Deu ser que és cert que l’aturada de les vacances serveix per recuperar forces. Esperem que ens durin fins al Nadal! I a vosaltres també!

Llorenç Roviras

Anuncis