Una eina per conèixer els partits que et convenen

Estan sortint moltes iniciatives per explorar, interpretar i visualitzar les intencions i els resultats de les eleccions (de les catalanes i d’altres) mitjançant internet i les xarxes socials. Ja vam parlar recentment d’Eleccions25N.cat i del Tuitòmetre de TV3 i també del debat a 7 a TV3, i ara us volem parlar d’una altra proposta que ens sembla interessant.

Es tracta d’Elecciones.es, un web que, a partir de les respostes que donis a 15 preguntes que et fan, et diu quins partits polítics s’ajusten més a la teva manera de pensar.

Proveu-ho. És ràpid de fer i els resultats us poden sorprendre. De moment el lloc està en català i castellà, però en el futur esperen poder oferir versions en eusquera i en gallec. També tenen blog, Twitter i Facebook.

.

P.D.: Un altre servei web interessant seria un que mesurés el grau de compliment dels programes electorals un cop els partits arriben al poder. Podrien conservar l’historial d’incompliments i fer un rànquing dels partits més mentiders al llarg dels anys…

Anuncis