Una idea per millorar les xarxes socials

Tot i que les xarxes socials avancen que és una barbaritat, hi ha una utilitat que molt poques implementen i que els usuaris valorarien molt: la gestió simultània de diversos comptes.

Sí, hi ha plataformes com Hootsuite, Tweetdeck o Seesmic que et permeten escriure i fer diverses accions a comptes diferents de Twitter o fins i tot de altres xarxes (Facebook, Linkedin…), des del navegador o amb un programa d’escriptori. Però a nosaltres ens agradaria poder canviar entre el nostre compte personal i el de Contents i potser algun altre des de la xarxa social mateix, amb un sol gest, escollint-los d’un petit menú desplegable al costat del botó de publicar.

A Facebook és relativament fàcil canviar d’usuari, però hi ha moltes limitacions si actues com a pàgina (el compte d’empresa): quan publiques un comentari des d’un altre web sovint et demana que canviïs al teu usuari personal. Encara més difícil és a Pinterest, per exemple: has de fer log out i tornar a entrar (login i contrasenya) com un usuari diferent.

L’altra solució, però, insistim, no tan còmoda com un petit desplegable que et deixés passar d’un usuari a un altre en un sol clic, és tenir diversos navegadors oberts (Safari, Firefox i Chrome, per exemple) i utilitzar-ne un per a cada compte.

Anuncis