Com allargar la vida de la bateria del teu iPhone

La durada de la bateria és el taló d’Aquil·les dels productes Apple i dels iPhone en particular. Els nostres iPhone 3G ja tenen tres anys i mig i l’energia els desapareix tan ràpid que ens sembla que veiem la part blanca del dibuixet de la pila fent-se petita per moments.

Però fins que no surti el nou model no ens volem canviar el telèfon. I hem preguntat i investigat i hem trobat la manera de duplicar —sí, sí, duplicar— la vida de la bateria (hem de fer un agraïment especial a Josep Vila):

No carregueu la bateria fins al màxim i, sobretot sobretot no el deixeu el telèfon carregant tot el dia; això és nefast per a la bateria.

– Si podeu, no deixeu que la bateria es descarregui completament.

– Desconnecteu el Bluetooth. D’altra banda, el feu servir gaire?

– Desactiveu la vibració en trucades i missatges.

– Baixeu la brillantor de la pantalla a la meitat. Us hi acostumareu de seguida i ja en tindreu prou.

– Baixeu el volum a la meitat.

– Desactiveu el Wi-Fi.

– Desactiveu el servei de localització.

– Poseu el temps mínim (un minut) al bloqueig automàtic.

– Utilitzeu el mínim possible el mòbil.

És clar que si feu tot això acabareu convertint el vostre smartphone en un telèfon normal i corrent i haureu pagat 500 euros per un llustrós rectangle metàl·lic que us permetrà fer i rebre trucades i poc més, però si passeu algunes hores fora de casa us pot anar molt bé aplicar aquest pla de supervivència.

També recomanem dur sempre al damunt el carregador del mòbil. No és difícil trobar un bar o un amic amb ordinador que us el deixin endollar una estona.

Anuncis