webs que us ajuden a escollir i comprar obsequis

És probable que durant agost, setembre, octubre i novembre hagueu de fer més regals d’aniversari que a la resta de mesos. Un estudi recent diu que és en aquests mesos quan es produeix un major nombre de naixements. Abans, a més, segur que haureu d’anar a dos o tres casaments i batejos, pel cap baix. Per ajudar-vos a triar i a comprar els regals, hem seleccionat per a vosaltres uns quants webs que us facilitaran aquestes tasques. No oblideu felicitar de part nostra els interessats!

Amazon

Si la persona a qui voleu fer el regal té compte a Amazon podeu consultar la seva llista de desitjos. Feu clic a “Lista de deseos”, a la part superior dreta de la pantalla i intriduïu el nom o correu electrònic de la persona en qüestió en el cercador. Un cop sapigueu què li agrada a aquesta persona li podeu comprar per Amazon mateix o on us plagui.

Ciao, Shopzilla…

Ciao és un lloc web de comparació de preus. Selecciones el producte i et diu a quin preu està a les diferents botigues online que té registrades. Una altra opció és Shopzilla. Beso és dels mateixos propietaris que aquests últims, però la interfície és molt més presentable, i està especialitzada en roba. També hi ha Bizrate. Poseu al buscador d’aquestes pàgines el producte que us interessa i us ofereixen un llistat de llocs on ho venen, amb els respectius preus.

Goodguide

Goodguide és un website gestionat per científics que avalua els productes en funció de si són sans, sostenibles, etc., i els dóna una puntuació. Si us preocupa la Terra i l’empremta que hi deixeu, exploreu aquest lloc. Podeu filtrar els productes en funció del seu valor nutritiu, de si és un producte orgànic, de si es segur, de si ha estat testat en animals o no, de si és energèticament eficient o de si col·labora en el canvi climàtic (si s’ha consumit molt CO2 en la seva fabricació), entre d’altres. 

Pinterest i Playwho

En aquestes dues xarxes socials, Pinterest i Playwho, hi podeu trobar productes, marcar-los com a favorits, compartir-los amb els vostres amics, crear àlbums temàtics, seguir marques i altes usuaris… Si la persona a qui voleu fer un regal té compte en aquestes plataformes, podeu descobrir què li agrada. Segurament tingui un àlbum titulat “ho vull”, “wanted”, “whish list”, etc. Algunes de les imatges inclouen el preu, i sempre hi apareix la font on ha estat obtinguda, que sovint és una botiga en línia.

Shopikon, Google Maps, Yelp

A Shopikon recomanen botigues físiques amb caràcter. Si properament passeu per Barcelona, Londres, Nova York o Viena i voleu fer un regal únic, que només es pugui adquirir en establiments exclusius d’aquestes ciutats, remeneu aquesta pàgina i feu la compra in situ, com s’ha fet sempre. Ah, ¡i que us ho emboliquin per regalar! Si no us voleu moure del barri on viviu, a Google Maps o Yelp trobareu ubicacions, descripcions i ressenyes de negocis propers.

SocialGift

SocialGift és una pàgina que permet fer regals de manera col·lectiva, per a aniversaris, etc. Al web podeu veure un vídeo de com funciona: resumidament, creeu un compte, convideu les persones amb qui voleu compartir el regal, cadascú proposa un obsequi i el que té més vots guanya. Finalment, podeu adquirir-lo directament al mateix web i fer que li enviïn al receptor.

SmarterPresents

SmarterPresents us recomana regals. Vosaltres indiqueu l’edat i el sexe de la persona a qui voleu fer el regal (i si voleu, el tipus d’ocasió i de regal) i la pàgina us fa suggerències. El web és una mica d’estar per casa i sempre remet a regals d’Amazon. Però podeu fer la compra allà o podeu prendre nota de la suggerència que us fan i comprar-ho a qualsevol altra tenda, virtual o física.

Anuncis